Theiowaedict
Българските новини за теб
 

BMW I3 – новата електрическа кола на немците

Home  /   BMW I3 – новата електрическа кола на немците
BMW I3 – новата електрическа кола на немците

Когато чуя името BMW, се сещам за високо качество и страхотно усещане. Точно това се опитват да подобрят дори още повече немците със своя нов автомобил, а именно с екологичния BMW i3.  Това е най-новата електрическа кола, която превъзхожда останалите автомобили с това, че ползва напълно екологично чиста енергия и не отделя никакви въглеродни емисии, абсолютно никакви, кръгла нула. Немските производители се изненадаха от интереса към новата кола, защото бяха получени над 8 000 поръчки за този екологичен модел автомобил, а той дори все още не е произведен – официалната му премиера ще бъде след около месец. От BWM естествено обявиха, че ще произвеждат повече автомобили, след като видяха интереса към този модел. Моделът има добра техническа застраховка, така че няма да имате нужда от ръчни инструменти за поддръжката му.

Честно казано аз също бих си взел такъв автомобил, ако имах възможност, защото автомобилите, ползващи екологична енергия като електрически ток или водород, са идеални за околната среда и по този начин пазим планетата си екологично чиста и ще подобрим качеството на въздуха в нашите градове.

Производство на новия автомобил и ръчни инструменти за поправката му

BMW категорично потвърдиха, че ще повишат своя производствен капацитет специално за новия автомобил. Те ще направят съответните инвестиции, купувайки и разработвайки нови производствени заводи и разширявайки текущите си. Цената на тези автомобили в Германия ще започват от 34 950 евро, която цена е напълно разумна. За България може да изглеждат много пари за средностатистическия гражданин, но в Европа такива пари се спестяват за 8-12 месеца и то при средна заплата.

Немците обявиха, че автомобилът ще има пълна гаранция, така че няма да има нужда да ползвате домашните си ръчни инструменти, за да поправите автомобила си, ако не дай си боже се развали. Впрочем едва ли ще можете да го оправите сами, защото се съмнявам да имате такива знания.

Още за бъдещето на електрическите автомобили

В България също има разработки на електрически автомобили. Тези автомобили са в много ранен етап, но въпреки това имат свои прилични характеристики. Български автомобили спечелиха международни награди по ефективност при ползването на електрическата енергия в автомобил. Подобни награди са изключитело престижни, защото се издават от международни форуми и организации.

Leave a comment